dinsdag 21 april 2020

De boodschap van een veerHoe leuk is het om een boek te hebben uitgegeven met de titel: Hart voor de natuur ; een boek om te laten zien hoe mooi, wonderlijk en magisch onze aarde is met als doel om de liefde voor de natuur weer te laten stromen en om dan dagen later tijdens een wandeling een prachtige witte veer met een zwarte hartvorm aan je voeten te vinden! (zie foto)

En dan is het tijdstip van het vinden van deze schat ook nog eens bijzonder. Precies een dag na Halloween, waarop de sluiers tussen onze zichtbare en niet zichtbare wereld het dunst zijn.

Veren zijn ‘groetjes van boven’ en een teken van engelen en verschijnen plotsklaps aan je voeten of dwarrelen ineens op je neer. Het is een teken dat je er nooit alleen voorstaat, dat alle hulp om je heen is en dat het geen je aan het doen bent gedragen wordt door boven.  Het betekent dat je gebeden verhoord zijn en dat je een nieuwe fase ingaat van nieuwe inzichten en verruiming van je bewustzijn.

Mijn diepste wens; de liefde voor de natuur laten stromen in de harten van mensen word gedragen door de bovenwereld. De kleur zwart staat voor transformatie en dat in de vorm van een hart en de kleur wit staat voor puurheid en zuiverheid en draagt alle andere kleuren in zich. Zo dankbaar met dit gouden cadeau!
Deze veer gaat een mooi plekje krijgen in mijn praktijkruimte.

Een veer herinnert je er ook aan om de dingen wat luchtiger te bekijken als je gedachten steeds terugkeren naar zware kwesties of problemen. Door letterlijk met de veer om je heen te wapperen ontvang je het medicijn; meer lucht en licht zodat je kijk op de dingen in je leven kan veranderen en zich kan verdiepen.

Dit verhaal wilde graag gedeeld worden, zodat je weet hoe bijzonder het is als er een veer aan je voeten verschijnt. Veren zijn een teken van communicatie  vanuit de bovenwereld die tot jou spreken en speciaal een cadeau voor jou zijn als ze aan je voeten verschijnen.

Vind je het ondanks bovenstaande lastig om de boodschap van een veer te vertalen? Ik help je er graag bij.

Maak gerust een afspraak
Meer lezen ? klik hier


© Rachel Helmhout